Més de 140.000 euros per millorar les depuradores del Pas i Canillo

El Govern ha adjudicat aquets dimecres dur a terme diverses millo

El Govern ha adjudicat aquets dimecres dur a terme diverses millores a les estacions depuradores d’aigües residuals ubicades al Pas de la Casa i a Canillo. En total el Govern hi destina una partida pressupostària de 145.266,28 euros amb l’objectiu d’augmentar la fiabilitat del procés i assegurar la conservació de les instal·lacions de tractament d’aigües residuals. 

L’EDAR del Pas de la Casa és la més antiga i per tant es considera escaient invertir en renovacions i millores a la instal·lació per garantir el seu correcte funcionament.

Entre els anys 2021 i 2023 es va adjudicar la substitució de totes les vàlvules pneumàtiques i dels actuadors pneumàtics corresponents als 5 biofors de primera etapa. Ara, amb la nova adjudicació, es vol refer el sistema pneumàtic dels 4 biofors de segona etapa que quedaven pendents, i així completar la renovació total del sistema pneumàtic.

Així mateix, pel que fa a l’EDAR Nord Oriental, Canillo, el Govern hi farà millores per la protecció de les bombes dosificadores de Sulfat Alumina

Informa: Redacció

Comparteix:

Obert el termini per sol·licitar els carnets de transport escolar pel 2024-2025 Andorra i Lituània signen el Conveni de no doble imposició